fbpx

Camper verkopen, snel en veilig voor een eerlijke prijs

Je wil je camper verkopen, maar hebt geen zin in allerlei bezichtigingen, tijdrovende afspraken en eeuwig wachten op het juiste bod. Bied ons je camper aan en wij geven een eerlijke en goede prijs. Meld nu je camper aan.

Camper te koop Friesland

Na vele avonturen in alle windstreken is het dan zover: je wilt je camper verkopen. Vooral als je in Friesland woont kan het verkopen van je camper een behoorlijke klus zijn. Hoe kom je aan een koper, wat zet je in een advertentie en krijg je de prijs voor jouw camper die je graag wilt hebben? Met ContantGeldVoorjeCamper.nl zijn deze zorgen verleden tijd en verkoop jij binnen no-time jouw camper. Bied nu jouw camper te koop Friesland!

Je camper verkopen

Als je er voor kiest om je camper te verkopen, heeft dit meestal een goede reden. Ben je toe aan een camper met meer ruimte, of juist minder? Heb je besloten je camper te verkopen omdat je wilt gaan varen of backpacken? Of ben je niet meer in staat om met jouw camper op avontuur te gaan? Dan is het tijd om je camper te verkopen. 

Jaarlijks worden er vele campers gekocht en verkocht, vooral in drukbevolkte gebieden is het vinden van een geschikte koper voor jouw camper vaak weinig moeite. Dit is in Friesland wel eens andere koek, het verkopen van jouw camper kan een tijdrovende klus zijn. Toch kun je het jezelf gemakkelijk maken, namelijk door je camper te verkopen aan ContantGeldVoorjeCamper.nl!

Snel jouw camper verkopen

Snel jouw camper verkopen, zonder gedoe en voor een goede prijs. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Het is ook zeker geen sprookje, als je besluit om jouw camper te verkopen aan een opkoper kan het! Waar de meeste mensen ervoor kiezen om zelf hun camper te verkopen via Marktplaats of om hun camper te verkopen via een internetveiling, is het ook mogelijk om je camper aan te bieden aan een opkoper. Bij ContantGeldVoorjeCamper.nl zijn we gespecialiseerd in de wereld van campers, waardoor we jou snel van je camper af kunnen helpen. Meld je camper gratis, snel en vrijblijvend aan op onze website en ontvang binnen één dag al een goed en eerlijk bod! 

Camper te koop in Leeuwarden, Friesland

Of je nu in Rotterdam, Maastricht of Leeuwarden woont, ContantGeldVoorjeCamper.nl koopt jouw camper graag van je. Wij zijn landelijk actief, wat betekent dat afstand voor ons geen enkel probleem is. Dus heb jij een camper die je wilt verkopen en woon je in (de omgeving van) Leeuwarden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Verkoop je camper aan ContantGeldVoorjeCamper

Je kunt namelijk je camper verkopen aan ContantGeldVoorjeCamper.nl. Als je hebt besloten om je camper te verkopen, wil je dat het liefst zo snel mogelijk goed regelen. Zonder gedoe, op een veilige manier en voor een goede prijs. Klinkt goed, toch? Geen zin in gedoe en snel van je camper af? Bied hem dan aan op onze website en verkoop in drie simpele stappen je camper. Binnen een dag ontvang je van ons een eerlijk en goed bod, geheel vrijblijvend! Door je camper aan ons aan te bieden, kun je super eenvoudig en snel jouw camper verkopen. En is dat niet alles wat je wilt als je hebt besloten om jouw camper te verkopen? 

Tips om jouw camper te koop aan te bieden

ContantGeldVoorjeCamper.nl is al jaren actief in de wereld van campers, wat betekent dat we alle ins en outs over het verkopen van je camper weten. We vertellen je dan ook graag hoe je kunt weten wat jouw camper waard is, welke keuzes je moet maken als je zelf je camper wilt verkopen en delen onze tips om jouw camper goed te kunnen verkopen!

Contantgeldvoorjecamper.nl - inschrijfformulier

Vul alle gegevens in

Met een paar vragen weten we wat jouw camper waard is. Vul het aanbodformulier zo compleet in. Deel met ons alle details en specificaties van je camper. Vergeet niet om meerdere foto’s mee te sturen.

Contantgeldvoorjecamper.nl - snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Omdat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben met de inkoop van alle soorten campers, komen we ook snel bij je terug met een goed bod. Deze waardebepaling is gratis. Vaak is je camper nog meer waard dan je dacht.

Contantgeldvoorjecamper.nl - camper aanbieden

Gratis ophaaldienst en RDW-vrijwaring

Hebben we een overeenstemming, dan komen we snel langs voor een bezichtiging en eventuele koopovereenkomst. Dit is gratis en geldt voor heel Nederland. De overeenkomst geeft de koper de zekerheid van een RDW-vrijwaring, vrijstelling van aansprakelijkheid en bescherming. Dat is wel zo veilig, vertrouwd en snel.

Waarom klanten voor ons kiezen?

Niet aansprakelijk na verkoop van je camper

Blijkt er na de verkoop toch iets te mankeren aan je camper? Wees gerust, contantgeldvoorjecamper.nl lost dit zelf op en stelt jou nooit aansprakelijk. Kijk snel op www.contantgeldvoorjecamper.nl en vul de gegevens van je camper in.  Wij doen graag een goed en eerlijk bod op je camper!

De voordelen van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl

Allereerst is de snelheid waarmee het mogelijk is om je camper te verkopen een groot voordeel. Nadat de camper is aangemeld bij de website krijg je als indiener snel een passend bod op je camper. Als daar akkoord op is gegeven komt er nog dezelfde week een medewerker langs om de camper te bezichtigen. Er wordt geen proefrit gemaakt. Wordt de koop gesloten? Dan wordt de camper binnen vijf dagen opgehaald bij jou opgegeven adres.
Naast de snelheid is dus ook het gemak een groot voordeel. Het is niet nodig om zelf de deur uit te gaan voor de verkoop van de camper (tenzij deze ergens in een stalling staat natuurlijk).

Direct geld voor de camper

Misschien wel het grootste voordeel van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl is dat de verkoper direct geld krijgt voor zijn of haar camper! Alhoewel het verkopen van een camper soms best wel pijnlijk kan zijn, door al die goede herinneringen die je aan uw camper hebt, is de betaling vaak wel een reden om op te fleuren. Zeker als het geld direct op de rekening staat.
En stel je eens voor dat na de koop blijkt dat er toch iets mankeert aan de camper. Is dat een reden om je er druk over te maken? Het antwoord is nee, want  contantgeldvoorjecamper.nl stelt verkopers nooit aansprakelijk.
Overtuigd? Kijk dan snel op contantgeldvoorjecamper.nl hoeveel je camper nog waard is!