fbpx
Contantgeldvoorjecamper.nl - Camper aanbieden

Camper verkopen, snel en veilig voor een eerlijke prijs

Je wil je camper verkopen, maar hebt geen zin in allerlei bezichtigingen, tijdrovende afspraken en eeuwig wachten op het juiste bod. Bied ons je camper aan en wij geven een eerlijke en goede prijs. Meld nu je camper aan.

Camper te koop wegens omstandigheden

Camper te koop wegens omstandigheden? Als je snel en veilig uw camper wilt verkopen voor een eerlijke prijs, bijvoorbeeld wegens een erfenis, ziekte of andere omstandigheid, heb je vaak geen zin in het tijdrovende proces van je camper verkopen. Een advertentie maken, bezichtigingen houden en eeuwig wachten op het juiste bod: het verkopen van je camper kan lang duren. Wij snappen dat je hier niet op zit te wachten als je wegens omstandigheden een camper te koop hebt. Bied ons je camper aan en wij geven je een eerlijke en goede prijs, zodat je snel jouw camper kunt verkopen bij contantgeldvoorjecamper.nl

Camper verkopen wegens overlijden

Als je een camper wilt verkopen wegens overlijden, wil je er zo weinig mogelijk gedoe van hebben. Bij ons hoef je slechts een aanbodformulier in te vullen en een aantal foto’s op te sturen om een snel en eerlijk bod binnen 1 dag te ontvangen. Als je akkoord gaat met ons bod, regelen we de overdracht en zorgen we ervoor dat jij snel van de camper af bent. 

Camper verkopen wegens verhuizing 

Als je gaat verhuizen, kan het voorkomen dat je ervoor kiest om je camper te verkopen. Bijvoorbeeld omdat je er geen plek meer voor hebt, omdat je hem eigenlijk toch niet genoeg gebruikt of omdat je de extra opbrengsten goed kunt gebruiken voor de aankoop of renovatie van een woning. Wat je reden ook is, bij ons krijg je snel een goede en eerlijke prijs voor jouw camper!

Camper verkopen wegens ziekte

Als jij of je reisgenoot kampt met ziekte, kan het zijn dat reizen er bij inschiet. Wat jouw reden ook is om je camper te koop te zetten, wij begrijpen dat je andere dingen aan je hoofd hebt dan met veel moeite jouw camper te koop aan te bieden. Om het voor jou gemakkelijk en snel te maken, kunnen wij op basis van een aantal basisgegevens en foto’s al een goed en eerlijk bod uitbrengen op jouw camper. 

Camper verkopen wegens gezinsuitbreiding

De komst van een extra gezinslid kan ertoe leiden dat je niet meer voldoende ruimte hebt als je eropuit gaat met de camper. Wil jij je camper verkopen wegens gezinsuitbreiding? Wij snappen dat je wel meer aan je hoofd hebt in deze drukke tijd, daarom kun je in drie gemakkelijke stappen jouw camper aan ons verkopen. Zo houd je meer tijd vrij voor jou en je gezin. 

Camper verkopen wegens ruimtegebrek

Heb je geen camperstalling in de buurt en kun je de extra ruimte op de oprit goed gebruiken? Als je je camper wilt verkopen wegens ruimtegebrek, wil je natuurlijk niet te veel tijd besteden aan het te koop zetten van jouw camper. Als het jou rust geeft om je camper snel en gemakkelijk te verkopen tegen een eerlijke prijs, dan ben je bij ons op het juiste adres. Vul nu het aanbodformulier in en ontvang binnen een dag een vrijblijvend bod!

Camper verkopen

Ga je een camper verkopen? Het adverteren van een camper lijkt eenvoudig, maar leidt vaak tot teleurstellende resultaten. Je steekt er veel tijd in, maar krijgt weinig tot geen reacties en bezichtigingen lopen uit op niets. Daarnaast gaat het bij de verkoop van een camper om veel geld, dus dit wil je graag op een serieuze en veilige manier doen. Alleen kan deze handel ook de verkeerde types aantrekken, wat het organiseren van bezichtigingen niet leuker maakt. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van campers zijn wij een serieuze en betrouwbare partner, waardoor jij met een gerust gevoel je camper kunt verkopen. Lees hier onze tips als je zelf jouw camper wilt verkopen

Tips om jouw camper te verkopen wegens omstandigheden

Ben jij op zoek naar de beste tips om jouw camper te verkopen? Om het beste bod te ontvangen voor jouw camper, kunnen de volgende tips van pas komen:

 • Zet alle basisfeiten op een rijtje
  Elke koper zal willen weten wat het bouwjaar, de kilometerstand, de geldigheidsduur van de APK en de afmetingen zijn van jouw camper. Zorg ervoor dat je die goed op een rijtje hebt!
 • Een schone camper is een mooie camper 
  Foto’s van een schone camper doen meer dan beelden van een rommelige, vieze camper. Even poetsen dus!
 • Een goede foto zegt meer dan duizend woorden 
  Want aan een mooie camperfoto hoef je geen woorden vuil te maken…
 • Bedenk hoe snel je van je camper af wilt
  Het verkopen van je camper aan particulieren kan erg lang duren. In de tussentijd lopen je vaste kosten als wegenbelasting, verzekering en stalling gewoon door. Wil je er snel vanaf? Dat kan je veel kosten besparen!
 • Kies een betrouwbare koper
  Je camper verkopen levert je vaak veel geld op, het kiezen van een betrouwbare partner is dan ook erg belangrijk. Bij ons ben je aan het goede adres!
Camper wegens omstandigheden te koop

Of je nu een camper wilt verkopen die je geërfd hebt, omdat je er niet langer gebruik van kunt of wilt maken of omdat je graag kosten wilt besparen: er kan een moment komen dat je wegens omstandigheden uw camper te koop aan wilt bieden. Als dit zo is, wil je natuurlijk het liefst jouw camper snel, veilig en voor een eerlijke prijs verkopen. Omdat wij zelf campers inkopen en niet bemiddelen, is het te koop aanbieden van jouw camper wegens omstandigheden zo gepiept. In drie stappen kun je jouw camper verkopen!

Contantgeldvoorjecamper.nl - inschrijfformulier

Vul alle gegevens in

Met een paar vragen weten we wat jouw camper waard is. Vul het aanbodformulier zo compleet in. Deel met ons alle details en specificaties van je camper. Vergeet niet om meerdere foto’s mee te sturen.

Contantgeldvoorjecamper.nl - snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Omdat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben met de inkoop van alle soorten campers, komen we ook snel bij je terug met een goed bod. Deze waardebepaling is gratis. Vaak is je camper nog meer waard dan je dacht.

Contantgeldvoorjecamper.nl - camper aanbieden

Gratis ophaaldienst en RDW-vrijwaring

Hebben we een overeenstemming, dan komen we snel langs voor een bezichtiging en eventuele koopovereenkomst. Dit is gratis en geldt voor heel Nederland. De overeenkomst geeft de koper de zekerheid van een RDW-vrijwaring, vrijstelling van aansprakelijkheid en bescherming. Dat is wel zo veilig, vertrouwd en snel.

Waarom klanten voor ons kiezen?

Niet aansprakelijk na verkoop van je camper

Blijkt er na de verkoop toch iets te mankeren aan je camper? Wees gerust, contantgeldvoorjecamper.nl lost dit zelf op en stelt jou nooit aansprakelijk. Kijk snel op www.contantgeldvoorjecamper.nl en vul de gegevens van je camper in.  Wij doen graag een goed en eerlijk bod op je camper!

De voordelen van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl

Allereerst is de snelheid waarmee het mogelijk is om je camper te verkopen een groot voordeel. Nadat de camper is aangemeld bij de website krijg je als indiener snel een passend bod op je camper. Als daar akkoord op is gegeven komt er nog dezelfde week een medewerker langs om de camper te bezichtigen. Er wordt geen proefrit gemaakt. Wordt de koop gesloten? Dan wordt de camper binnen vijf dagen opgehaald bij jou opgegeven adres.
Naast de snelheid is dus ook het gemak een groot voordeel. Het is niet nodig om zelf de deur uit te gaan voor de verkoop van de camper (tenzij deze ergens in een stalling staat natuurlijk).

Direct geld voor de camper

Misschien wel het grootste voordeel van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl is dat de verkoper direct geld krijgt voor zijn of haar camper! Alhoewel het verkopen van een camper soms best wel pijnlijk kan zijn, door al die goede herinneringen die je aan uw camper hebt, is de betaling vaak wel een reden om op te fleuren. Zeker als het geld direct op de rekening staat.
En stel je eens voor dat na de koop blijkt dat er toch iets mankeert aan de camper. Is dat een reden om je er druk over te maken? Het antwoord is nee, want  contantgeldvoorjecamper.nl stelt verkopers nooit aansprakelijk.
Overtuigd? Kijk dan snel op contantgeldvoorjecamper.nl hoeveel je camper nog waard is!