fbpx
Contantgeldvoorjecamper.nl - Camper aanbieden

Camper verkopen, snel en veilig voor een eerlijke prijs

Je wil je camper verkopen, maar hebt geen zin in allerlei bezichtigingen, tijdrovende afspraken en eeuwig wachten op het juiste bod. Bied ons je camper aan en wij geven een eerlijke en goede prijs. Meld nu je camper aan.

Camper te koop wegens overlijden

Heb je een camper staan waar je vanaf wilt wegens het overlijden van de eigenaar of een andere dierbare? Dan wil je dit het liefst snel regelen, zonder gedoe en op een veilige manier. Bij ons kun je terecht als jij je camper te koop wilt aanbieden wegens overlijden, of wegens andere omstandigheden. Geen moeilijke advertenties, bezichtigingen en onderhandelingen, maar gewoon in 3 simpele stappen je camper te koop aanbieden. Binnen een dag ontvang je een eerlijk en goed aanbod, geheel vrijblijvend. 

Camper verkopen wegens sterfgeval

Als je een camper erft na een overlijden, komt er veel op je af. Camper houden of camper verkopen? Deze vraag zul je eerst moeten beantwoorden. Je kunt natuurlijk de camper houden, maar niet in elke situatie is dit gewenst. Daarnaast gaat het houden van een camper gepaard met de nodige kosten. Past het hebben van een camper niet bij je? Dan is het mogelijk om je camper te verkopen wegens een sterfgeval, zonder dat je zelf veel hoeft te weten over campers. Dit voorkomt veel gedoe, je bespaart veel tijd en hoeft je ook geen zorgen meer te maken over de maandelijkse kosten die met het hebben van een camper gepaard gaan.  

Camper verkopen wegens omstandigheden of overlijden

Het leven loopt nooit zoals gepland, wat betekent dat er onvoorziene omstandigheden kunnen zijn waardoor een camper niet (meer) in je leven past. Of dit nu komt door ziekte, ruimtegebrek, gezinsuitbreiding, overlijden of door de wens om kosten te besparen, het kan voorkomen dat jij je camper wilt verkopen wegens omstandigheden. Als dit zo is, wil je natuurlijk het liefst jouw camper snel, veilig en voor een eerlijke prijs verkopen. Omdat wij zelf campers inkopen en niet bemiddelen, is het te koop aanbieden van jouw camper wegens omstandigheden zo gepiept. In drie stappen kun je jouw camper verkopen! 

Tweedehands camper verkopen 

Wil jij jouw camper verkopen, maar twijfel je omdat deze tweedehands is? Geen zorgen, ook jouw tweedehands camper kun je gemakkelijk en snel aan ons verkopen. Of je nu een half-integraal, integraal of buscamper hebt, je kunt hem gemakkelijk aan ons aanbieden en ontvangt binnen een dag een vrijblijvend aanbod. De waarde bepalen we door middel van een paar basisgegevens en de foto’s die je ons aanlevert. Denk aan bouwjaar, vermogen van de motor, afmetingen, indeling en kilometerstand. Ook kijken we naar de huidige markt en de populariteit van jouw type camper. Zo kunnen we je een eerlijk en goed bod doen als jij je tweedehands camper wilt verkopen. 

Camper verkopen wegens overlijden, waar moet je op letten?

Als je een camper gaat verkopen die wegens overlijden in jouw bezit is gekomen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Wij nemen je graag mee in dit proces. Het is belangrijk om een voertuig dat je geërfd hebt, binnen 5 weken overschrijft op je eigen naam of verkoopt aan iemand anders. Dit is noodzakelijk voor de RDW. 

Als je ervoor kiest om de camper te verkopen, heb je als nabestaande waarschijnlijk geen zin in het maken van de advertentie, het reageren op geïnteresseerden en het onderhandelen over een bod. Je weet waarschijnlijk niet veel over de camper, de markt en de mogelijkheden. Lees hier onze 4 tips om jouw camper te verkopen!

Contantgeldvoorjecamper.nl - inschrijfformulier

Vul alle gegevens in

Met een paar vragen weten we wat jouw camper waard is. Vul het aanbodformulier zo compleet in. Deel met ons alle details en specificaties van je camper. Vergeet niet om meerdere foto’s mee te sturen.

Contantgeldvoorjecamper.nl - snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Omdat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben met de inkoop van alle soorten campers, komen we ook snel bij je terug met een goed bod. Deze waardebepaling is gratis. Vaak is je camper nog meer waard dan je dacht.

Contantgeldvoorjecamper.nl - camper aanbieden

Gratis ophaaldienst en RDW-vrijwaring

Hebben we een overeenstemming, dan komen we snel langs voor een bezichtiging en eventuele koopovereenkomst. Dit is gratis en geldt voor heel Nederland. De overeenkomst geeft de koper de zekerheid van een RDW-vrijwaring, vrijstelling van aansprakelijkheid en bescherming. Dat is wel zo veilig, vertrouwd en snel.

Waarom klanten voor ons kiezen?

Niet aansprakelijk na verkoop van je camper

Blijkt er na de verkoop toch iets te mankeren aan je camper? Wees gerust, contantgeldvoorjecamper.nl lost dit zelf op en stelt jou nooit aansprakelijk. Kijk snel op www.contantgeldvoorjecamper.nl en vul de gegevens van je camper in.  Wij doen graag een goed en eerlijk bod op je camper!

De voordelen van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl

Allereerst is de snelheid waarmee het mogelijk is om je camper te verkopen een groot voordeel. Nadat de camper is aangemeld bij de website krijg je als indiener snel een passend bod op je camper. Als daar akkoord op is gegeven komt er nog dezelfde week een medewerker langs om de camper te bezichtigen. Er wordt geen proefrit gemaakt. Wordt de koop gesloten? Dan wordt de camper binnen vijf dagen opgehaald bij jou opgegeven adres.
Naast de snelheid is dus ook het gemak een groot voordeel. Het is niet nodig om zelf de deur uit te gaan voor de verkoop van de camper (tenzij deze ergens in een stalling staat natuurlijk).

Direct geld voor de camper

Misschien wel het grootste voordeel van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl is dat de verkoper direct geld krijgt voor zijn of haar camper! Alhoewel het verkopen van een camper soms best wel pijnlijk kan zijn, door al die goede herinneringen die je aan uw camper hebt, is de betaling vaak wel een reden om op te fleuren. Zeker als het geld direct op de rekening staat.
En stel je eens voor dat na de koop blijkt dat er toch iets mankeert aan de camper. Is dat een reden om je er druk over te maken? Het antwoord is nee, want  contantgeldvoorjecamper.nl stelt verkopers nooit aansprakelijk.
Overtuigd? Kijk dan snel op contantgeldvoorjecamper.nl hoeveel je camper nog waard is!