fbpx

Camper verkopen, snel en veilig voor een eerlijke prijs

Je wil je camper verkopen, maar hebt geen zin in allerlei bezichtigingen, tijdrovende afspraken en eeuwig wachten op het juiste bod. Bied ons je camper aan en wij geven een eerlijke en goede prijs. Meld nu je camper aan.

Je camper verkopen vanuit Amsterdam!

Wil je na jaren plezier uiteindelijk toch je camper verkopen vanuit Amsterdam, maar kijk je er toch een beetje tegen op? Misschien biedt ContantGeldvoorjeCamper.nl uitkomst. Je kunt je camper aanmelden op de website, waarna je al binnen vijf dagen je camper verkocht kunt hebben. 

Snel en gemakkelijk je camper verkocht

Na vele mooie reizen is het moment toch daar, je gaat je camper verkopen. Misschien is het al niet een gemakkelijke keuze en ziet u er door de rompslomp die erbij komt kijken nog wel meer tegen op. Onbekende over de vloer, verschillende proefritjes maken, constant moeten reageren op berichten van geïnteresseerden die binnenkomen en steeds moeten onderhandelen over de prijs. Niet altijd even leuk.

Gelukkig kunnen wij uitkomst bieden. Niet langer zelf je camper verkopen, maar snel en simpel van je camper af. Met een paar simpele stappen kun je de camper aanmelden op de website. Samen komen we tot een goede prijs, waarna wij de camper van je overnemen en de verdere verkoop doen.

Hoe werkt het camper verkopen vanuit Amsterdam precies?

Hoe dat camper verkopen vanuit Amsterdam precies in zijn werk gaat, is als volgt. Je meldt je camper aan via het formulier op onze website. Je vult hier een aantal belangrijke zaken omtrent de camper (zoals merk, type, kilometerstand) in en upload een aantal foto’s. Vervolgens doen wij binnen 24 uur een bod op de camper. Als je hiermee akkoord gaat, nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak te plannen. Die afspraak is bedoeld zodat we elkaar kunnen ontmoeten en zodat we de camper kunnen bekijken. We willen graag weten of de staat van de camper overeenkomt met de foto’s, een proefritje hoeven we niet te maken. We hebben jarenlange ervaring in de inkoop en verkoop van campers, dus even komen kijken is genoeg. Als het vanaf beide kanten goed voelt, sluiten we een koopovereenkomst.

We kunnen dan dezelfde dag de camper nog meenemen, of maken een afspraak om ergens in de dagen daarna de camper op te komen halen. We betalen contant of maken het direct over. Dat geeft zekerheid en veiligheid.

Welke campers zijn geschikt om te verkopen vanuit Amsterdam?

Alle campers zijn geschikt om te verkopen vanuit Amsterdam. Of u nu een compact buscampertje heeft of een 6-persoons alkoof camper, en of deze nu retro is of als nieuw. Voor iedere camper is een geschikte nieuwe eigenaar te vinden.

Camper verkopen door heel Nederland

Wist je dat wij landelijk actief zijn? Dit betekent dat we overal kunnen komen om jouw camper te kopen. Of dit nu in Rotterdam, Friesland, Den Haag, Dordrecht of Zuid-Holland is.

Contantgeldvoorjecamper.nl - inschrijfformulier

Vul alle gegevens in

Met een paar vragen weten we wat jouw camper waard is. Vul het aanbodformulier zo compleet in. Deel met ons alle details en specificaties van je camper. Vergeet niet om meerdere foto’s mee te sturen.

Contantgeldvoorjecamper.nl - snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Omdat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben met de inkoop van alle soorten campers, komen we ook snel bij je terug met een goed bod. Deze waardebepaling is gratis. Vaak is je camper nog meer waard dan je dacht.

Contantgeldvoorjecamper.nl - camper aanbieden

Gratis ophaaldienst en RDW-vrijwaring

Hebben we een overeenstemming, dan komen we snel langs voor een bezichtiging en eventuele koopovereenkomst. Dit is gratis en geldt voor heel Nederland. De overeenkomst geeft de koper de zekerheid van een RDW-vrijwaring, vrijstelling van aansprakelijkheid en bescherming. Dat is wel zo veilig, vertrouwd en snel.

Waarom klanten voor ons kiezen?

Niet aansprakelijk na verkoop van je camper

Blijkt er na de verkoop toch iets te mankeren aan je camper? Wees gerust, contantgeldvoorjecamper.nl lost dit zelf op en stelt jou nooit aansprakelijk. Kijk snel op www.contantgeldvoorjecamper.nl en vul de gegevens van je camper in.  Wij doen graag een goed en eerlijk bod op je camper!

De voordelen van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl

Allereerst is de snelheid waarmee het mogelijk is om je camper te verkopen een groot voordeel. Nadat de camper is aangemeld bij de website krijg je als indiener snel een passend bod op je camper. Als daar akkoord op is gegeven komt er nog dezelfde week een medewerker langs om de camper te bezichtigen. Er wordt geen proefrit gemaakt. Wordt de koop gesloten? Dan wordt de camper binnen vijf dagen opgehaald bij jou opgegeven adres.
Naast de snelheid is dus ook het gemak een groot voordeel. Het is niet nodig om zelf de deur uit te gaan voor de verkoop van de camper (tenzij deze ergens in een stalling staat natuurlijk).

Direct geld voor de camper

Misschien wel het grootste voordeel van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl is dat de verkoper direct geld krijgt voor zijn of haar camper! Alhoewel het verkopen van een camper soms best wel pijnlijk kan zijn, door al die goede herinneringen die je aan uw camper hebt, is de betaling vaak wel een reden om op te fleuren. Zeker als het geld direct op de rekening staat.
En stel je eens voor dat na de koop blijkt dat er toch iets mankeert aan de camper. Is dat een reden om je er druk over te maken? Het antwoord is nee, want  contantgeldvoorjecamper.nl stelt verkopers nooit aansprakelijk.
Overtuigd? Kijk dan snel op contantgeldvoorjecamper.nl hoeveel je camper nog waard is!