fbpx

Camper verkopen, snel en veilig voor een eerlijke prijs

Je wil je camper verkopen, maar hebt geen zin in allerlei bezichtigingen, tijdrovende afspraken en eeuwig wachten op het juiste bod. Bied ons je camper aan en wij geven een eerlijke en goede prijs. Meld nu je camper aan.

Camper verkopen in Nederland

Wil jij je camper verkopen in Nederland, maar weet je niet waar je moet beginnen? Als je hebt besloten om je camper te verkopen, wil je dat het liefst zo snel mogelijk goed regelen. Zonder gedoe, op een veilige manier en voor een goede prijs. Klinkt goed, toch? Geen zin in gedoe en snel van je camper af? Bied hem dan aan op onze website en verkoop in drie simpele stappen je camper. Binnen een dag ontvang je van ons een eerlijk en goed bod, geheel vrijblijvend!

Jouw camper verkopen?

In Nederland worden ieder jaar veel campers verkocht en als je zelf een camper hebt, komt er een moment dat je besluit om je camper te verkopen. Het verkopen van je camper in Nederland is vaak een tijdrovende klus. Een advertentie maken, bezichtigingen houden en eeuwig wachten op het juiste bod: je hebt veel geduld nodig als je je camper wilt verkopen. Het adverteren van een camper leidt vaak tot teleurstellende resultaten, wat zonde is als je veel tijd hebt gestoken in het verkoopproces. Daarnaast gaat het bij de verkoop van een camper om veel geld, dus dit wil je graag op een serieuze en veilige manier doen. Helaas komen op te koop aangeboden campers ook verkeerde types af, waardoor het verkopen van je camper geen leuke bezigheid meer is. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van campers zijn wij een serieuze en betrouwbare partner, waardoor jij met een gerust gevoel je camper kunt verkopen. 

Zelf je camper aanbieden

Als je er voor kiest om zelf je camper te verkopen, kun je dit op verschillende manieren doen. Je kunt een briefje achter de voorruit plakken, maar je kunt ook aan de slag met online advertenties op verkoopplatformen zoals Marktplaats. Het nadeel hiervan is dat je veel tijd besteedt aan het maken van een advertentie en veel bezichtigingen moet organiseren voordat de juiste koper zich aandient. Ook weet je niet of je een goede prijs voor je camper kunt krijgen. Daarnaast gaat het bij de verkoop van jouw camper om veel geld, wat ook verkeerde types aan kan trekken. Het zelf verkopen van je camper kost behoorlijk wat tijd en moeite en de opbrengst is niet zeker. Het lijkt erg mooi, maar kan ook tegenvallen. Gelukkig zijn er meer manieren!

Camper verkopen wegens omstandigheden

Als je wegens omstandigheden je camper wilt verkopen, wil je vaak snel van je camper af tegen een goede prijs. Of je nu je camper wilt verkopen omdat het een erfenis is en je er geen gebruik van maakt, je gaat verhuizen, last hebt van ruimtegebrek of omdat je toe bent aan wat anders: wij hebben ruime ervaring met het aankopen van campers en kunnen jou snel uit de brand helpen. Ook als je na een overlijden een camper hebt staan waar je graag van af wilt, ben je bij ons aan het juiste adres. 

Snel je camper verkopen

Wil jij vooral snel je camper verkopen? Vergeet Marktplaats en andere handelssites en bied jouw camper aan op ContantGeldVoorJeCamper.nl! Via ons inschrijfformulier kun je binnen 1 minuut jouw camper in onze databank uploaden. Binnen 24 uur weet je wat je van ons kunt verwachten, je ontvangt namelijk razendsnel een goed en eerlijk bod. Ben je het eens met het bod? Dan maken we een afspraak om je camper te bekijken. Komen we er samen uit? Dan kunnen we de betaling direct contant of via telefonische overboeking regelen en zorgen we ervoor dat je camper direct of op een dag naar wens wordt opgehaald. Zo snel en makkelijk kan het gaan!

Contantgeldvoorjecamper.nl - inschrijfformulier

Vul alle gegevens in

Met een paar vragen weten we wat jouw camper waard is. Vul het aanbodformulier zo compleet in. Deel met ons alle details en specificaties van je camper. Vergeet niet om meerdere foto’s mee te sturen.

Contantgeldvoorjecamper.nl - snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Omdat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben met de inkoop van alle soorten campers, komen we ook snel bij je terug met een goed bod. Deze waardebepaling is gratis. Vaak is je camper nog meer waard dan je dacht.

Contantgeldvoorjecamper.nl - camper aanbieden

Gratis ophaaldienst en RDW-vrijwaring

Hebben we een overeenstemming, dan komen we snel langs voor een bezichtiging en eventuele koopovereenkomst. Dit is gratis en geldt voor heel Nederland. De overeenkomst geeft de koper de zekerheid van een RDW-vrijwaring, vrijstelling van aansprakelijkheid en bescherming. Dat is wel zo veilig, vertrouwd en snel.

Waarom klanten voor ons kiezen?

Niet aansprakelijk na verkoop van je camper

Blijkt er na de verkoop toch iets te mankeren aan je camper? Wees gerust, contantgeldvoorjecamper.nl lost dit zelf op en stelt jou nooit aansprakelijk. Kijk snel op www.contantgeldvoorjecamper.nl en vul de gegevens van je camper in.  Wij doen graag een goed en eerlijk bod op je camper!

De voordelen van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl

Allereerst is de snelheid waarmee het mogelijk is om je camper te verkopen een groot voordeel. Nadat de camper is aangemeld bij de website krijg je als indiener snel een passend bod op je camper. Als daar akkoord op is gegeven komt er nog dezelfde week een medewerker langs om de camper te bezichtigen. Er wordt geen proefrit gemaakt. Wordt de koop gesloten? Dan wordt de camper binnen vijf dagen opgehaald bij jou opgegeven adres.
Naast de snelheid is dus ook het gemak een groot voordeel. Het is niet nodig om zelf de deur uit te gaan voor de verkoop van de camper (tenzij deze ergens in een stalling staat natuurlijk).

Direct geld voor de camper

Misschien wel het grootste voordeel van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl is dat de verkoper direct geld krijgt voor zijn of haar camper! Alhoewel het verkopen van een camper soms best wel pijnlijk kan zijn, door al die goede herinneringen die je aan uw camper hebt, is de betaling vaak wel een reden om op te fleuren. Zeker als het geld direct op de rekening staat.
En stel je eens voor dat na de koop blijkt dat er toch iets mankeert aan de camper. Is dat een reden om je er druk over te maken? Het antwoord is nee, want  contantgeldvoorjecamper.nl stelt verkopers nooit aansprakelijk.
Overtuigd? Kijk dan snel op contantgeldvoorjecamper.nl hoeveel je camper nog waard is!