fbpx

Camper verkopen, snel en veilig voor een eerlijke prijs

Je wil je camper verkopen, maar hebt geen zin in allerlei bezichtigingen, tijdrovende afspraken en eeuwig wachten op het juiste bod. Bied ons je camper aan en wij geven een eerlijke en goede prijs. Meld nu je camper aan.

Je camper verkopen vanuit Rotterdam!

Woon je in Rotterdam en wil je je camper verkopen? Bij ContantGeldvoorjeCamper.nl ben je aan het juiste adres. We maken het je gemakkelijk om je camper te verkopen vanuit Rotterdam en omstreken. Hoe we dat doen? We leggen het je uit! 

Je camper verkopen

Wil jij jouw camper verkopen? Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met het aanmaken van een advertentie om je camper te verkopen, maar je kunt het ook op andere manieren aanpakken. Het liefst snel, zonder alle rompslomp dat dit met zich meebrengt. Als je je camper aanbiedt aan ContantGeldvoorjeCamper.nl, maak je het jezelf gemakkelijk. Je kunt je camper namelijk binnen 3 simpele stappen aanmelden, waarna je binnen no-time je camper zult verkopen. Zou het niet heerlijk zijn om je camper snel en gemakkelijk te verkopen tegen een eerlijke prijs?

Snel, gemakkelijk én zekerheid van je geld

Dat is precies wat wij van contantgeldvoorjecamper.nl doen. Je verkoopt snel en gemakkelijk je camper tegen een eerlijke prijs. Contantgeldvoorjecamper.nl is één van de grootste inkoopbedrijven van campers en we hebben jarenlang ervaring met het inkopen van campers in Rotterdam en omgeving.

Zonder ook maar één voet buiten de deur te zetten kun jij al je camper verkopen vanuit Rotterdam. Je hebt direct zekerheid van verkoop van je camper. Hoe het werkt je camper verkopen?

Hoe werkt het camper verkopen?

In drie stappen kan je de camper verkopen vanuit Rotterdam. Je vult alle gegevens in op de website en je ontvangt binnen een dag een bod op de camper van ContantGeldvoorjeCamper.nl.

Is het bod goed dan wordt er een afspraak gemaakt om de camper te bekijken. Is het voor beide partijen akkoord dan wordt er een koopovereenkomst gemaakt. Na het sluiten van de verkoopovereenkomst komen we binnen 5 dagen de camper bij je ophalen en staat het geld direct op je rekening. Gemakkelijker en sneller kan het bijna niet.

Camper verkopen door heel Nederland

Wist je dat wij landelijk actief zijn? Dit betekent dat we overal kunnen komen om jouw camper te kopen. Of dit nu in Zuid-Holland, Friesland, Den Haag, Dordrecht of Amsterdam is.

Contantgeldvoorjecamper.nl - inschrijfformulier

Vul alle gegevens in

Met een paar vragen weten we wat jouw camper waard is. Vul het aanbodformulier zo compleet in. Deel met ons alle details en specificaties van je camper. Vergeet niet om meerdere foto’s mee te sturen.

Contantgeldvoorjecamper.nl - snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Omdat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben met de inkoop van alle soorten campers, komen we ook snel bij je terug met een goed bod. Deze waardebepaling is gratis. Vaak is je camper nog meer waard dan je dacht.

Contantgeldvoorjecamper.nl - camper aanbieden

Gratis ophaaldienst en RDW-vrijwaring

Hebben we een overeenstemming, dan komen we snel langs voor een bezichtiging en eventuele koopovereenkomst. Dit is gratis en geldt voor heel Nederland. De overeenkomst geeft de koper de zekerheid van een RDW-vrijwaring, vrijstelling van aansprakelijkheid en bescherming. Dat is wel zo veilig, vertrouwd en snel.

Waarom klanten voor ons kiezen?

Niet aansprakelijk na verkoop van je camper

Blijkt er na de verkoop toch iets te mankeren aan je camper? Wees gerust, contantgeldvoorjecamper.nl lost dit zelf op en stelt jou nooit aansprakelijk. Kijk snel op www.contantgeldvoorjecamper.nl en vul de gegevens van je camper in.  Wij doen graag een goed en eerlijk bod op je camper!

De voordelen van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl

Allereerst is de snelheid waarmee het mogelijk is om je camper te verkopen een groot voordeel. Nadat de camper is aangemeld bij de website krijg je als indiener snel een passend bod op je camper. Als daar akkoord op is gegeven komt er nog dezelfde week een medewerker langs om de camper te bezichtigen. Er wordt geen proefrit gemaakt. Wordt de koop gesloten? Dan wordt de camper binnen vijf dagen opgehaald bij jou opgegeven adres.
Naast de snelheid is dus ook het gemak een groot voordeel. Het is niet nodig om zelf de deur uit te gaan voor de verkoop van de camper (tenzij deze ergens in een stalling staat natuurlijk).

Direct geld voor de camper

Misschien wel het grootste voordeel van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl is dat de verkoper direct geld krijgt voor zijn of haar camper! Alhoewel het verkopen van een camper soms best wel pijnlijk kan zijn, door al die goede herinneringen die je aan uw camper hebt, is de betaling vaak wel een reden om op te fleuren. Zeker als het geld direct op de rekening staat.
En stel je eens voor dat na de koop blijkt dat er toch iets mankeert aan de camper. Is dat een reden om je er druk over te maken? Het antwoord is nee, want  contantgeldvoorjecamper.nl stelt verkopers nooit aansprakelijk.
Overtuigd? Kijk dan snel op contantgeldvoorjecamper.nl hoeveel je camper nog waard is!