fbpx
Contantgeldvoorjecamper.nl - Camper aanbieden

Camper verkopen, snel en veilig voor een eerlijke prijs

Je wil je camper verkopen, maar hebt geen zin in allerlei bezichtigingen, tijdrovende afspraken en eeuwig wachten op het juiste bod. Bied ons je camper aan en wij geven een eerlijke en goede prijs. Meld nu je camper aan.

Je camper verkopen vanuit Dordrecht

Sta je op het punt je camper te verkopen vanuit Dordrecht, maar kijk je een beetje op tegen de dingen die daar bij komen kijken? Geen stress! Met behulp van contantgeldvoorjecamper.nl is het allemaal zo geregeld. We leggen je uit wie we zijn en wat we voor je kunnen betekenen!

Wie is contantgeldvoorjecamper.nl?

Wij zijn één van de grootste inkoop en verkoop bedrijven van campers in de omgeving van Dordrecht. Met onze jarenlange kennis van het verkopen van campers kunnen we jou helpen om snel en gemakkelijk je camper te verkopen. We staan voor veiligheid en zekerheid en bieden een eerlijke prijs voor je camper.

Hoe werkt het camper verkopen vanuit Dordrecht?

Je camper verkopen vanuit Dordrecht via contantgeldvoorjecamper.nl doe je snel en gemakkelijk. Je hoeft alleen maar je camper aan te melden via het aanmeldformulier. In dit aanmeldformulier vermeld je zaken als het type camper, de kilometerstand en de staat van de camper. Voeg ook een paar duidelijke foto’s toe. Binnen een dag doen wij een bod op je camper. Ben je het eens met het bod, dan maken we een afspraak om langs te komen. Zo kun je ons even ontmoeten en kunnen wij de camper bekijken. Als van beide kanten alles goed is en goed voelt, sluiten we een koopovereenkomst. We zorgen ervoor dat we je contant betalen of maken het geld direct naar je over. Afhankelijk van wat we afspreken nemen we de camper direct mee, of we plannen een moment van ophalen. We proberen dit altijd binnen vijf dagen te doen.

Goed om te weten: we hoeven geen proefritje te maken in de camper. Door onze ervaring weten we al snel of een camper goed is en klopt met de foto’s die bij het aanmeldformulier zijn toegevoegd.

Door je camper te verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl heb je dus niet meerdere onbekenden over de vloer, hoef je geen proefritten te maken en ben je ook vrij van al het andere geregel dat bij het verkopen van een camper komt kijken. Geen gedoe, wel een eerlijke prijs.

Welke campers worden door contantgeldvoorjecamper.nl geaccepteerd?

Welke camper je ook vanuit Dordrecht wilt verkopen, contantgeldvoorjecamper.nl is er altijd om je te helpen. Campers zijn populair en juist omdat er zoveel soorten zijn bieden ze voor ieder wat wils. Dus of je nu je alkoof camper wilt verkopen of een compacte camper bus, je kunt altijd bij ons terecht!

Contantgeldvoorjecamper.nl - inschrijfformulier

Vul alle gegevens in

Met een paar vragen weten we wat jouw camper waard is. Vul het aanbodformulier zo compleet in. Deel met ons alle details en specificaties van je camper. Vergeet niet om meerdere foto’s mee te sturen.

Contantgeldvoorjecamper.nl - snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Omdat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben met de inkoop van alle soorten campers, komen we ook snel bij je terug met een goed bod. Deze waardebepaling is gratis. Vaak is je camper nog meer waard dan je dacht.

Contantgeldvoorjecamper.nl - camper aanbieden

Gratis ophaaldienst en RDW-vrijwaring

Hebben we een overeenstemming, dan komen we snel langs voor een bezichtiging en eventuele koopovereenkomst. Dit is gratis en geldt voor heel Nederland. De overeenkomst geeft de koper de zekerheid van een RDW-vrijwaring, vrijstelling van aansprakelijkheid en bescherming. Dat is wel zo veilig, vertrouwd en snel.

Waarom klanten voor ons kiezen?

Niet aansprakelijk na verkoop van je camper

Blijkt er na de verkoop toch iets te mankeren aan je camper? Wees gerust, contantgeldvoorjecamper.nl lost dit zelf op en stelt jou nooit aansprakelijk. Kijk snel op www.contantgeldvoorjecamper.nl en vul de gegevens van je camper in.  Wij doen graag een goed en eerlijk bod op je camper!

De voordelen van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl

Allereerst is de snelheid waarmee het mogelijk is om je camper te verkopen een groot voordeel. Nadat de camper is aangemeld bij de website krijg je als indiener snel een passend bod op je camper. Als daar akkoord op is gegeven komt er nog dezelfde week een medewerker langs om de camper te bezichtigen. Er wordt geen proefrit gemaakt. Wordt de koop gesloten? Dan wordt de camper binnen vijf dagen opgehaald bij jou opgegeven adres.
Naast de snelheid is dus ook het gemak een groot voordeel. Het is niet nodig om zelf de deur uit te gaan voor de verkoop van de camper (tenzij deze ergens in een stalling staat natuurlijk).

Direct geld voor de camper

Misschien wel het grootste voordeel van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl is dat de verkoper direct geld krijgt voor zijn of haar camper! Alhoewel het verkopen van een camper soms best wel pijnlijk kan zijn, door al die goede herinneringen die je aan uw camper hebt, is de betaling vaak wel een reden om op te fleuren. Zeker als het geld direct op de rekening staat.
En stel je eens voor dat na de koop blijkt dat er toch iets mankeert aan de camper. Is dat een reden om je er druk over te maken? Het antwoord is nee, want  contantgeldvoorjecamper.nl stelt verkopers nooit aansprakelijk.
Overtuigd? Kijk dan snel op contantgeldvoorjecamper.nl hoeveel je camper nog waard is!