fbpx

Camper verkoop Nieuws

Camper verkopen zonder te adverteren?

Liever snel, direct en vertrouwt je camper verkopen? Dat kan bij Contantgeldvoorjecamper! In een paar stappen is je camper verkocht.

Zelf je camper verkopen - contantgeldvoorjecamper.nl

Werkwijze camper verkopen

Wil jij je camper vlot verkopen zodat je meteen weet waar je aan toe bent? Wij hebben een duidelijke werkwijze, zodat je snel je camper verkoopt. Om het makkelijk te maken omschrijven wij met stappen hoe je de camper aan ons verkoopt.

1 Eerste stap maak foto’s van je camper

Foto’s aanwezig van de camper? Bied dan de camper aan via het aanbied formulier die op de website staat van Contantgeldvoorjecamper.

2 Eenvoudig invullen van gegevens

Bied je camper in een paar minuten aan. Er worden een paar vragen gesteld over de camper, zoals bouwjaar, type, merk, indeling, kilometerstand, kenteken en motor. Aan de hand van deze gegevens krijg je een bod op de camper.

3 Ontvang een bod op je camper

Je wilt graag weten wat je camper waard is. Wij doen snel zaken en geven binnen 24 uur een bod op je camper. Voor het aanbieden van de camper zit je nergens aan vast. Het is dus geheel vrijblijvend en kosteloos.

4 Camper bezichtiging

Wij schakelen met ons team snel. Indien je akkoord gaat met ons bod plannen wij een afspraak in om de camper te komen bezichtigen. Wij hebben vaak maar een paar minuten nodig om te camper te bekijken. Voldoet de camper aan de gegeven omschrijving die je hebt ingevuld op de website dan zorgen wij voor een koopovereenkomst. Hierin zetten wij gezamenlijk de gemaakte afspraken, zodat dit correct wordt afgerond.

5 Betaling

De betaling wordt gedaan op de gewenste bankrekening of indien gewenst contact. Zodra het geld op de rekening staat dan vrijwaren wij de camper en wordt de camper direct meegenomen. Voordeel van vlotte verkoop is, dat je geen verzekeringspremie, wegenbelasting en stallingskosten meer hebt. Contantgeldvoorjecamper komt achteraf niet terug voor gebreken.

Camper verkopen veilig, betrouwbaar en snel!
verkoop je camper binnen 5 werkdagen. Indien gewenst kan dit uiteraard eerder. Conactgeldvoorjecamper gaat voor tevreden klanten!