fbpx
Contantgeldvoorjecamper.nl - Camper aanbieden

Camper verkopen, snel en veilig voor een eerlijke prijs

Je wil je camper verkopen, maar hebt geen zin in allerlei bezichtigingen, tijdrovende afspraken en eeuwig wachten op het juiste bod. Bied ons je camper aan en wij geven een eerlijke en goede prijs. Meld nu je camper aan.

Camper verkopen 

Wil jij je camper verkopen en kun je wel wat hulp gebruiken? Bij ContantGeldVoorjeCamper zijn we gespecialiseerd in de wereld van campers, waardoor we jou snel van je camper af kunnen helpen. Meld je camper gratis, snel en vrijblijvend aan op onze website en ontvang binnen één dag al een goed en eerlijk bod!

Verkopen van je camper

Het kan zo zijn dat je besluit dat het tijd is om je camper van de hand te doen. Heb je een nieuwe camper gekocht, gebruik je jouw camper niet vaak of ben je niet meer in staat om met jouw camper op avontuur te gaan? Dan wordt het tijd om je camper te verkopen. Ieder jaar worden er in Nederland veel campers gekocht en verkocht, maar toch kan het verkopen van jouw camper een tijdrovende klus zijn. Je kunt je camper op een aantal manieren aanbieden, we leggen je graag uit welke opties je hebt zodat jij kunt kiezen welke verkoopwijze bij jou past! 

Zelf je camper aanbieden

Als je er voor kiest om zelf je camper te verkopen, kun je dit op verschillende manieren doen. Je kunt een briefje achter de voorruit plakken, maar je kunt ook aan de slag met online advertenties op verkoopplatformen zoals Marktplaats. Het nadeel hiervan is dat je veel tijd besteedt aan het maken van een advertentie en veel bezichtigingen moet organiseren voordat de juiste koper zich aandient. Ook weet je niet of je een goede prijs voor je camper kunt krijgen. Daarnaast gaat het bij de verkoop van jouw camper om veel geld, wat ook verkeerde types aan kan trekken. Het zelf verkopen van je camper kost behoorlijk wat tijd en moeite en de opbrengst is niet zeker. Het lijkt erg mooi, maar kan ook tegenvallen. Gelukkig zijn er meer manieren!

Camper veilen op internet

Als je geen zin hebt in het gedoe dat zelf te koop aanbieden met je meebrengt, kun je ook je camper verkopen op een internetveiling. Via een internetveilingssite meld je je camper aan, waarna deze op de veiling verschijnt. Geïnteresseerden kunnen dan een bod uitbrengen op jouw camper, waarna je zelf kunt kiezen of je hiermee akkoord gaat. Het voordeel van je camper verkopen is dat het erg snel kan gaan, maar helaas kent de verkoop via een internetveiling ook de nodige nadelen. Zo ben je op een dergelijke veiling niet zeker van de verkoop van jouw camper. Immers, als er geen geïnteresseerde zich meldt, krijg je geen biedingen. Daarnaast zijn er voornamelijk handelaren actief op een internetveiling, waardoor je een laag bedrag kunt verwachten voor jouw camper. Wil je snel en voor een goede prijs jouw camper kwijt? Dan is er nog een derde optie!

Verkoop je camper aan ContantGeldVoorjeCamper

Je kunt namelijk ook je camper verkopen aan ContantGeldVoorjeCamper. Als je hebt besloten om je camper te verkopen, wil je dat het liefst zo snel mogelijk goed regelen. Zonder gedoe, op een veilige manier en voor een goede prijs. Klinkt goed, toch? Geen zin in gedoe en snel van je camper af? Bied hem dan aan op onze website en verkoop in drie simpele stappen je camper. Binnen een dag ontvang je van ons een eerlijk en goed bod, geheel vrijblijvend! Door je camper aan ons aan te bieden, kun je super eenvoudig en snel van jouw camper af raken. En is dat niet alles wat je wilt als je hebt besloten om jouw camper te verkopen?

Contantgeldvoorjecamper.nl - inschrijfformulier

Vul alle gegevens in

Met een paar vragen weten we wat jouw camper waard is. Vul het aanbodformulier zo compleet in. Deel met ons alle details en specificaties van je camper. Vergeet niet om meerdere foto’s mee te sturen.

Contantgeldvoorjecamper.nl - snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Omdat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben met de inkoop van alle soorten campers, komen we ook snel bij je terug met een goed bod. Deze waardebepaling is gratis. Vaak is je camper nog meer waard dan je dacht.

Contantgeldvoorjecamper.nl - camper aanbieden

Gratis ophaaldienst en RDW-vrijwaring

Hebben we een overeenstemming, dan komen we snel langs voor een bezichtiging en eventuele koopovereenkomst. Dit is gratis en geldt voor heel Nederland. De overeenkomst geeft de koper de zekerheid van een RDW-vrijwaring, vrijstelling van aansprakelijkheid en bescherming. Dat is wel zo veilig, vertrouwd en snel.

Waarom klanten voor ons kiezen?

Niet aansprakelijk na verkoop van je camper

Blijkt er na de verkoop toch iets te mankeren aan je camper? Wees gerust, contantgeldvoorjecamper.nl lost dit zelf op en stelt jou nooit aansprakelijk. Kijk snel op www.contantgeldvoorjecamper.nl en vul de gegevens van je camper in.  Wij doen graag een goed en eerlijk bod op je camper!

De voordelen van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl

Allereerst is de snelheid waarmee het mogelijk is om je camper te verkopen een groot voordeel. Nadat de camper is aangemeld bij de website krijg je als indiener snel een passend bod op je camper. Als daar akkoord op is gegeven komt er nog dezelfde week een medewerker langs om de camper te bezichtigen. Er wordt geen proefrit gemaakt. Wordt de koop gesloten? Dan wordt de camper binnen vijf dagen opgehaald bij jou opgegeven adres.
Naast de snelheid is dus ook het gemak een groot voordeel. Het is niet nodig om zelf de deur uit te gaan voor de verkoop van de camper (tenzij deze ergens in een stalling staat natuurlijk).

Direct geld voor de camper

Misschien wel het grootste voordeel van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl is dat de verkoper direct geld krijgt voor zijn of haar camper! Alhoewel het verkopen van een camper soms best wel pijnlijk kan zijn, door al die goede herinneringen die je aan uw camper hebt, is de betaling vaak wel een reden om op te fleuren. Zeker als het geld direct op de rekening staat.
En stel je eens voor dat na de koop blijkt dat er toch iets mankeert aan de camper. Is dat een reden om je er druk over te maken? Het antwoord is nee, want  contantgeldvoorjecamper.nl stelt verkopers nooit aansprakelijk.
Overtuigd? Kijk dan snel op contantgeldvoorjecamper.nl hoeveel je camper nog waard is!