fbpx

Camper verkoop Nieuws

Camperreizen in Nederland

Nederland is een mooi land om met je camper te bekijken. Er zijn veel aantrekkelijke steden en leuke plaatsen waar veel te beleven is. Nederland is niet groot en dat maakt het ook overzichtelijk en makkelijk te bereizen.

Camperreizen in Nederland

Contantgeldvoorjecamper zet een aantal camperreizen voor je op een rijtje.

Overnachten met je camper is gemakkelijk. Er zijn veel camping door heel Nederland en je hebt genoeg camperplaatsen in elke provincie. Pak je camper en geniet van je eigen land. Er zijn vast provincies die je nog kan ontdekken.

Friesland

Ervaar de vergezichten met de camper in de prachtige natuur van Friesland. Ook heeft Friesland mooie dorpen en steden te bezichtigen.
Ontdek de 11stedenroute met de camper. Je kan ook een mooie route van Goboony lezen; mooie camperroute in Friesland. Leeuwaren mag ook zeker niet ontbreken aan de route. De stad was in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa.

Drenthe met haar Hunebedden

Uitgestrekte heidevelden, bossen en beekjes zijn er in Drenthe volop te zien. Er zijn veel landgoeden te zien en uiteraard de Hunebedden. Er is in Drenthe ook een Hunebedhighway, de Route 66 van Nederland. Hier vind je de 47 hunebedden. Hunebedden zijn de oudste monumenten van Nederland. Ze zijn gebouwd van zwerfkeien die in de IJstijd naar Drenthe zijn meegevoerd. Elk hunebed heeft een eigen nummer.

Flevoland met de camper

In Flevoland tref je polderbossen, moerassen en heel veel bloemen aan! Het is de jongste provincie van Nederland. In Flevoland zijn afwisselende routes uitgezet en heb je veel camperplaatsen. Ontdek met de camper de Tulpenroute.

Watersporten Zuid-Holland

Het is een mooie omgeving om relaxed te varen maar ook om vanuit de camper te windsurfen. Vroeger vormde het water een bedreiging voor mens en dier. Door de Deltawerken is dit veranderd. De Deltawerken trekt nog steeds internationaal veel aandacht. Bekijk de bezienswaardigheden van de Deltawerken en ontdek de route.

Zuid – Holland

Ben je opzoek naar actieve bezienswaardigheden of uitstapjes dan is Zuid-Holland geschikt om met je camper te bezoeken. Naast de hoge en vele duinen zijn er ook monumentale steden.

Afsluitdijk

De Afsluitdijk is een verbinding tussen Noord-Holland en Friesland. Het is een belangrijke waterkering en de komende jaren wordt de dijk versterkt. Hier zijn ze druk mee bezig. Om de afsluitdijk te ontdekken en te beleven bezoek het afsluitdijk wadden center. Erg interessant voor jong en oud.

Utrecht

Utrecht zelf is een mooie stad met haar oude grachten en de prachtige dom. Naast de plaatsen Amersfoort en Utrecht zijn er kleine plaatsen die leuk zijn om te bezoeken met de camper. Denk aan een overnachting op de Loodrechtse Plassen, Utrechtse Heuvelrug of rond één van de kastelen.

Genoeg van reizen met de camper?

Twijfel je of camperen bij je past. Ben je niet enthousiast over het gebruik van de camper of juist opzoek naar een nieuwe camper. Contantgeldvoorjecamper geeft jouw direct zekerheid van verkoop. Nieuwsgierig wat jouw camper opbrengt? Neem contact op met Contantgeldvoorjecamper en ontvang vandaag nog een goed bod op je camper.