fbpx

Camper verkoop Nieuws

Eenpansgerechten voor in de camper 

eenpansgerechten voor in de camper

Koken in de camper, het is altijd weer een uitdaging. Elke dag moet je weer zorgen dat er iets lekkers wordt bereid. Er zijn vele gerechten die lekker en simpel te bereiden zijn. In dit overzicht helpen we je een handje, door enkele lekkere eenpansgerechten voor in de camper aan te bevelen.  

Pannenkoeken 

Pannenkoeken zijn simpel om te bakken. Het enige wat je zelf hoeft te kiezen, is het beleg wat je er op doet. Simpelweg een heerlijke en gemakkelijke oplossing wanneer je lekker makkelijk, maar smakelijk wilt eten. 

recepten in de camper
Quesadilla’s
 

De quesadilla is een soort Mexicaanse tosti, maar dan van tortilla’s in plaats van brood. Het fijne aan de quesadilla is dat je het kunt eten als lunch, diner of snack. Tevens kun je eindeloos variëren, want er zijn talloze lekkere combinaties mogelijk ter vulling. 

Shakshuka 

Shakshuka is een Oosters gerecht van eieren gepocheerd in een saus van tomaten, chilipeper, paprika en ui, en ook nog bereid met heerlijke kruiden. Shakshuka is net zoals de quesadilla geschikt voor elk moment van de dag. Genieten dus! 

Nachoschotel 

Een nachoschotel is super gemakkelijk om te maken, zo klaar, goedkoop en heel lekker! De nachoschotel bestaat uit tortilla’s met kaas, bonen, tomaten en ui. Heerlijk genieten met een Spaans tintje. 

Soep 

Een lekker soepje is natuurlijk een lekkere en makkelijke oplossing voor zowel lunch als diner. Soep is te maken met de ingrediënten die je zelf het lekkerst vindt, om zo je eigen heerlijke maaltijd te creëren.  

Camper verkopen 

Beleef je geen plezier meer aan het reizen, of wil je graag een andere camper? Verkoop je camper dan aan Contantgeldvoorjecamper.nl. Dien je camper in via het formulier op onze website en ontvang een bod binnen één dag.