fbpx

Camper verkoop Nieuws

Genomineerden NKC-verkiezing Kampeerauto van het jaar

NKC -vakjury nomineert campers en welke campers zijn de winnaars? Jaarlijks presenteren camperfabrikanten nieuwe en verbeterde campermodellen. Uit het grote aanbod van verschillende campers heeft de NKC-vakjury per populaire categorie drie campers genomineerd voor de titel Kampeerauto van het jaar.

Genomineerden NKC-verkiezing Kampeerauto van het jaar

Genomineerden NKC-verkiezing

De selectie van de beste campers is zorgvuldig uitgevoerd en nu zijn de camperaars aan het woord. Camperaars kunnen vanaf 1 oktober een stem uitbrengen op hun favoriete camper.

3 camper categorieën 

Er zij drie categorieën campers waarop de camperaars kunnen stemmen. Er zijn meerdere soorten campers die meedoen; namelijk buscampers, halfintegralen en integraalcampers.  De vakjury van NKC, die bestaat uit de Kampeerautoredacteuren Leo van Dooren, Ger Elskamp en Ton Visser en freelance camperjournalist Willem Laros, heeft zich breed georiënteerd in binnen- en buitenland. Naast de vakjury zijn er ook fabrikanten uitgenodigd om hen te laten vertellen welke campers volgens hun winnen.

Nu is het woord aan het publiek. Aan jou als camperaar. Jij weet hoe een camper werkt en wat de voor- en nadelen zijn van een camper. Leuk om mee te doen?

Stemmen kan vanaf 1 oktober online tot tot 1 november op www.nkc.nl/verkiezing.
 

Ga je de beurs Kampeer en Caravan Jaarbeurs bezoeken dan is het mogelijk om op de stand van NKC te stemmen.  De Kampeer en Caravan Jaarbeurs vindt plaats van 9 tot en met 13 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. NKC heeft een eigen stand op de beurs in hal 7, stand C050.

Welke campers zijn genomineerd? 

Nieuwsgierig welke campers genomineerd zijn lees het gehele artikel van NKC;  

Ga stemmen

De stemmers maken ook nog eens kans op een elektrische vouwfiets. De winnaars worden bekend gemaakt op 23 januari 2020 op de beurs Caravana in Leeuwarden. Van 23 t/m 28 januari 2020 vindt u alles voor je kampeervakantie in het WTC Expo te Leeuwarden. Op de Caravana begint de voorpret voor de volgende trip. Maak er een gezellig dagje uit van en maak je stem bekend. Kom je met de camper naar Leeuwarden? Overnacht dan bij Camperplaats Leeuwarden. Een mooie camperplaats op fietsafstand van WTC.

Meer informatie 

Kijk ook op  de website van NKC voor de genomineerden Verkiezing Kampeerauto van het jaar 2020.