fbpx

Camper verkopen, snel en veilig voor een eerlijke prijs

Je wil je camper verkopen, maar hebt geen zin in allerlei bezichtigingen, tijdrovende afspraken en eeuwig wachten op het juiste bod. Bied ons je camper aan en wij geven een eerlijke en goede prijs. Meld nu je camper aan.

Je camper verkopen vanuit Breda

Heb je na vele mooie reizen besloten je camper te verkopen vanuit Breda? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Via contantgeldvoorjecamper.nl meld je je camper in een paar muisklikken aan, waarna je bijna niks meer hoeft te doen om toch een eerlijke prijs voor je camper te krijgen. Hoe dan? We leggen je het uit! 

Snel, gemakkelijk en zekerheid van je geld

Snel, gemakkelijk en met zekerheid van je geld zijn de belangrijkste voordelen van het verkopen van je camper vanuit Breda via contantgeldvoorjecamper.nl. Met een paar muisklikken meld je je camper aan en daarna doen wij de rest. Je kunt binnen vijf dagen je camper al voor een goede prijs hebben verkocht!

Je camper verkopen vanuit Breda

Je camper verkopen vanuit Breda is zo gedaan via contantgeldvoorjecamper.nl. Hoe dan? Door deze stappen te volgen:

  1. Meld je camper aan via het aanmeldingsformulier op onze website. Vul hier allerlei gegevens in over de camper (denk daarbij aan merk, type, aantal slaapplaatsen en leeftijd van de camper) en voeg ook een aantal duidelijke foto’s toe.
  2. Wij doen binnen een dag een bod op de camper. Wanneer je het bod accepteert, nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Op die manier kunnen we de camper bekijken en de laatste dingen bespreken. Daarnaast kun je ons zo ook even ontmoeten. Tip: je kunt ook eerst even contact met ons opnemen via het contactformulier of bel naar +31(0)10 321 15 57. Dan weet je met wie je in zee gaat.
  3. Als we alle belangrijke zaken overeengekomen zijn, sluiten we een koopovereenkomst. We nemen de camper dan direct mee of maken een nieuwe afspraak om de camper op te halen. Betalen doen we direct contant of we maken het geld naar je over.

Op deze manier heb je dus geen gedoe met geïnteresseerden die langs willen komen, potentiële kopers die ineens toch niet op komen dagen, gedoe omtrent onderhandelen over de prijs en vreemden over de vloer. Binnen een week heb je alles geregeld. Je hoeft je nergens meer zorgen over te maken en dat terwijl het hele proces gratis is.

Welke campers zijn geschikt?

Alle campers zijn geschikt om aan te melden op contantgeldvoorjecamper.nl. Of het nu gaat om een halfintegraal, een buscamper of een alkoof, het kan allemaal. De een houdt van dit type en de ander van dat, daarom weten we ook zeker dat de camper al snel een nieuwe eigenaar zal hebben.

Contantgeldvoorjecamper.nl - inschrijfformulier

Vul alle gegevens in

Met een paar vragen weten we wat jouw camper waard is. Vul het aanbodformulier zo compleet in. Deel met ons alle details en specificaties van je camper. Vergeet niet om meerdere foto’s mee te sturen.

Contantgeldvoorjecamper.nl - snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Omdat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben met de inkoop van alle soorten campers, komen we ook snel bij je terug met een goed bod. Deze waardebepaling is gratis. Vaak is je camper nog meer waard dan je dacht.

Contantgeldvoorjecamper.nl - camper aanbieden

Gratis ophaaldienst en RDW-vrijwaring

Hebben we een overeenstemming, dan komen we snel langs voor een bezichtiging en eventuele koopovereenkomst. Dit is gratis en geldt voor heel Nederland. De overeenkomst geeft de koper de zekerheid van een RDW-vrijwaring, vrijstelling van aansprakelijkheid en bescherming. Dat is wel zo veilig, vertrouwd en snel.

Waarom klanten voor ons kiezen?

Niet aansprakelijk na verkoop van je camper

Blijkt er na de verkoop toch iets te mankeren aan je camper? Wees gerust, contantgeldvoorjecamper.nl lost dit zelf op en stelt jou nooit aansprakelijk. Kijk snel op www.contantgeldvoorjecamper.nl en vul de gegevens van je camper in.  Wij doen graag een goed en eerlijk bod op je camper!

De voordelen van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl

Allereerst is de snelheid waarmee het mogelijk is om je camper te verkopen een groot voordeel. Nadat de camper is aangemeld bij de website krijg je als indiener snel een passend bod op je camper. Als daar akkoord op is gegeven komt er nog dezelfde week een medewerker langs om de camper te bezichtigen. Er wordt geen proefrit gemaakt. Wordt de koop gesloten? Dan wordt de camper binnen vijf dagen opgehaald bij jou opgegeven adres.
Naast de snelheid is dus ook het gemak een groot voordeel. Het is niet nodig om zelf de deur uit te gaan voor de verkoop van de camper (tenzij deze ergens in een stalling staat natuurlijk).

Direct geld voor de camper

Misschien wel het grootste voordeel van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl is dat de verkoper direct geld krijgt voor zijn of haar camper! Alhoewel het verkopen van een camper soms best wel pijnlijk kan zijn, door al die goede herinneringen die je aan uw camper hebt, is de betaling vaak wel een reden om op te fleuren. Zeker als het geld direct op de rekening staat.
En stel je eens voor dat na de koop blijkt dat er toch iets mankeert aan de camper. Is dat een reden om je er druk over te maken? Het antwoord is nee, want  contantgeldvoorjecamper.nl stelt verkopers nooit aansprakelijk.
Overtuigd? Kijk dan snel op contantgeldvoorjecamper.nl hoeveel je camper nog waard is!