fbpx
Contantgeldvoorjecamper.nl - Camper aanbieden

Camper verkopen, snel en veilig voor een eerlijke prijs

Je wil je camper verkopen, maar hebt geen zin in allerlei bezichtigingen, tijdrovende afspraken en eeuwig wachten op het juiste bod. Bied ons je camper aan en wij geven een eerlijke en goede prijs. Meld nu je camper aan.

Je camper verkopen vanuit Den Haag

Wil je je camper verkopen vanuit Den Haag, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via contantgeldvoorjecamper.nl hoef je namelijk bijna niks te doen om toch een eerlijke prijs voor je camper te ontvangen. 

Snel, gemakkelijk, veilig en zekerheid van je geld

Snel, gemakkelijk, veilig en met zekerheid van je geld zijn de belangrijkste pluspunten van het verkopen van je camper vanuit Den Haag via contantgeldvoorjecamper.nl. Je hoeft namelijk alleen je camper aan te melden via onze website waarna je binnen een dag van ons terug hoort om een eerlijk bod te doen op je camper en een afspraak met je te maken, zodat jij ons kunt ontmoeten en wij de camper kunnen bekijken. Binnen vijf dagen kan je camper al voor een goede prijs verkocht zijn!

Hoe werkt het camper verkopen vanuit Den Haag?

Het camper verkopen vanuit Den Haag is een fluitje van een cent via contantgeldvoorjecamper.nl. We gaan als volgt te werk:

  1. Je kunt je camper aanmelden via het aanmeldingsformulier op onze website. Je vult hier allerlei gegevens in over de camper en voegt ook een aantal duidelijke foto’s toe. Wij zullen dan binnen een dag een bod doen op de camper.
  2. Als jij het bod accepteert, nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Zo kan jij ons ontmoeten en kunnen wij de camper bekijken. We hoeven geen proefritje te maken. Door onze jarenlange ervaringen zien we zo wat de camper waard is. Als alles vanaf beide kanten in orde is, sluiten we een koop overeenkomst.
  3. De betaling gaat contant of we boeken het naar je over. We nemen de camper direct mee, of maken een nieuwe afspraak om de camper binnen vijf dagen op te komen halen.

Geen gedoe dus met geïnteresseerden die ineens toch niet op komen dagen, veel onderhandelen over prijzen en verschillende vreemden over de vloer. Binnen een week hebben we alles geregeld. Ook heb jij een mooie prijs voor de camper ontvangen en hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Het hele proces is verder gratis.

Welke campers zijn geschikt om aan te melden?

Of je nu je integraal camper, een alkoof of je buscamper wilt verkopen, het kan allemaal via contantgeldvoorjecamper.nl. Er is veel vraag naar campers, door veel verschillende doelgroepen. Daardoor is er voor ieder wat wils en is het ook mogelijk alle campers bij ons aan te melden.

Heb je nog vragen of wil je ons eens spreken voordat je met ons in zee gaat? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31(0)10 321 15 57.

Contantgeldvoorjecamper.nl - inschrijfformulier

Vul alle gegevens in

Met een paar vragen weten we wat jouw camper waard is. Vul het aanbodformulier zo compleet in. Deel met ons alle details en specificaties van je camper. Vergeet niet om meerdere foto’s mee te sturen.

Contantgeldvoorjecamper.nl - snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Omdat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben met de inkoop van alle soorten campers, komen we ook snel bij je terug met een goed bod. Deze waardebepaling is gratis. Vaak is je camper nog meer waard dan je dacht.

Contantgeldvoorjecamper.nl - camper aanbieden

Gratis ophaaldienst en RDW-vrijwaring

Hebben we een overeenstemming, dan komen we snel langs voor een bezichtiging en eventuele koopovereenkomst. Dit is gratis en geldt voor heel Nederland. De overeenkomst geeft de koper de zekerheid van een RDW-vrijwaring, vrijstelling van aansprakelijkheid en bescherming. Dat is wel zo veilig, vertrouwd en snel.

Waarom klanten voor ons kiezen?

Niet aansprakelijk na verkoop van je camper

Blijkt er na de verkoop toch iets te mankeren aan je camper? Wees gerust, contantgeldvoorjecamper.nl lost dit zelf op en stelt jou nooit aansprakelijk. Kijk snel op www.contantgeldvoorjecamper.nl en vul de gegevens van je camper in.  Wij doen graag een goed en eerlijk bod op je camper!

De voordelen van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl

Allereerst is de snelheid waarmee het mogelijk is om je camper te verkopen een groot voordeel. Nadat de camper is aangemeld bij de website krijg je als indiener snel een passend bod op je camper. Als daar akkoord op is gegeven komt er nog dezelfde week een medewerker langs om de camper te bezichtigen. Er wordt geen proefrit gemaakt. Wordt de koop gesloten? Dan wordt de camper binnen vijf dagen opgehaald bij jou opgegeven adres.
Naast de snelheid is dus ook het gemak een groot voordeel. Het is niet nodig om zelf de deur uit te gaan voor de verkoop van de camper (tenzij deze ergens in een stalling staat natuurlijk).

Direct geld voor de camper

Misschien wel het grootste voordeel van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl is dat de verkoper direct geld krijgt voor zijn of haar camper! Alhoewel het verkopen van een camper soms best wel pijnlijk kan zijn, door al die goede herinneringen die je aan uw camper hebt, is de betaling vaak wel een reden om op te fleuren. Zeker als het geld direct op de rekening staat.
En stel je eens voor dat na de koop blijkt dat er toch iets mankeert aan de camper. Is dat een reden om je er druk over te maken? Het antwoord is nee, want  contantgeldvoorjecamper.nl stelt verkopers nooit aansprakelijk.
Overtuigd? Kijk dan snel op contantgeldvoorjecamper.nl hoeveel je camper nog waard is!