fbpx
Contantgeldvoorjecamper.nl - Camper aanbieden

Camper verkopen, snel en veilig voor een eerlijke prijs

Je wil je camper verkopen, maar hebt geen zin in allerlei bezichtigingen, tijdrovende afspraken en eeuwig wachten op het juiste bod. Bied ons je camper aan en wij geven een eerlijke en goede prijs. Meld nu je camper aan.

Je camper verkopen vanuit Gouda

Wil jij je camper verkopen vanuit Gouda? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Via contantgeldvoorjecamper.nl nemen we je al het geregel uit handen en heb je je camper binnen de kortste keren voor een eerlijke prijs verkocht. Hoe we dat doen? Lees snel verder! 

Hoe werkt het camper verkopen vanuit Gouda?

Wil je weten hoe het camper verkopen vanuit Gouda via contantgeldvoorjecamper precies werkt? Neem eens een kijkje op deze pagina waarin we je alles stap voor stap uitleggen.

In het kort gaat het als volgt:

  1. Via het aanmeldformulier op de website, kun je je camper aanmelden. Geef hierbij aan om wat voor camper het gaat, hoe oud de camper is en meer relevante informatie. Plaats er ook een aantal duidelijke foto’s bij.
  2. Binnen een dag doen wij een goed bod op je camper. Als je het eens bent met het bod, maken we een afspraak om langs te komen en de camper te bekijken. Als alles in orde is, sluiten we een deal!
  3. Daarna doen we de betaling direct contant of zorgen er via een telefonische overschrijving voor dat het geld binnen de afgesproken tijd op de rekening staat. We nemen de camper direct mee, of halen hem later op de afgesproken dag op.

Zijn alle campers geschikt om te verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl?

Of je nu een grote Hymer alkoof wil aanmelden of een compact Volkswagen busje, het kan allemaal. Zowel mensen zoveel wensen, dus we zijn er zeker van dat we hoe dan ook een goede nieuwe eigenaar voor de camper zullen vinden.

We bieden je gegarandeerd een eerlijke prijs op basis van de staat, de leeftijd en de grootte van de camper. Dus of de camper nu groot, compact, een beetje ouder of spiksplinternieuw is, maakt voor ons niet uit. Ook hebben we geen voorkeur voor merken.

Snel, gemakkelijk en veilig

Zoals je ziet is het verkopen van je camper vanuit Gouda geen enkel probleem. Het is snel en gemakkelijk, het enige wat je hoeft te doen is je camper aanmelden via de site. Daarnaast bieden we je veiligheid, omdat we langskomen en graag gelijk oversteken. We hoeven geen proefritje te maken in de camper. Door onze jarenlange ervaring met het inkopen en verkopen van campers weten we hoe de vork in de steel zit.

Toch nog wat vragen of wil je ons eerst even gesproken hebben? Neem een kijkje op onze contactpagina en vul het contactformulier in of bel gerust!

Contantgeldvoorjecamper.nl - inschrijfformulier

Vul alle gegevens in

Met een paar vragen weten we wat jouw camper waard is. Vul het aanbodformulier zo compleet in. Deel met ons alle details en specificaties van je camper. Vergeet niet om meerdere foto’s mee te sturen.

Contantgeldvoorjecamper.nl - snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Omdat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben met de inkoop van alle soorten campers, komen we ook snel bij je terug met een goed bod. Deze waardebepaling is gratis. Vaak is je camper nog meer waard dan je dacht.

Contantgeldvoorjecamper.nl - camper aanbieden

Gratis ophaaldienst en RDW-vrijwaring

Hebben we een overeenstemming, dan komen we snel langs voor een bezichtiging en eventuele koopovereenkomst. Dit is gratis en geldt voor heel Nederland. De overeenkomst geeft de koper de zekerheid van een RDW-vrijwaring, vrijstelling van aansprakelijkheid en bescherming. Dat is wel zo veilig, vertrouwd en snel.

Waarom klanten voor ons kiezen?

Niet aansprakelijk na verkoop van je camper

Blijkt er na de verkoop toch iets te mankeren aan je camper? Wees gerust, contantgeldvoorjecamper.nl lost dit zelf op en stelt jou nooit aansprakelijk. Kijk snel op www.contantgeldvoorjecamper.nl en vul de gegevens van je camper in.  Wij doen graag een goed en eerlijk bod op je camper!

De voordelen van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl

Allereerst is de snelheid waarmee het mogelijk is om je camper te verkopen een groot voordeel. Nadat de camper is aangemeld bij de website krijg je als indiener snel een passend bod op je camper. Als daar akkoord op is gegeven komt er nog dezelfde week een medewerker langs om de camper te bezichtigen. Er wordt geen proefrit gemaakt. Wordt de koop gesloten? Dan wordt de camper binnen vijf dagen opgehaald bij jou opgegeven adres.
Naast de snelheid is dus ook het gemak een groot voordeel. Het is niet nodig om zelf de deur uit te gaan voor de verkoop van de camper (tenzij deze ergens in een stalling staat natuurlijk).

Direct geld voor de camper

Misschien wel het grootste voordeel van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl is dat de verkoper direct geld krijgt voor zijn of haar camper! Alhoewel het verkopen van een camper soms best wel pijnlijk kan zijn, door al die goede herinneringen die je aan uw camper hebt, is de betaling vaak wel een reden om op te fleuren. Zeker als het geld direct op de rekening staat.
En stel je eens voor dat na de koop blijkt dat er toch iets mankeert aan de camper. Is dat een reden om je er druk over te maken? Het antwoord is nee, want  contantgeldvoorjecamper.nl stelt verkopers nooit aansprakelijk.
Overtuigd? Kijk dan snel op contantgeldvoorjecamper.nl hoeveel je camper nog waard is!