fbpx
Contantgeldvoorjecamper.nl - Camper aanbieden

Camper verkopen, snel en veilig voor een eerlijke prijs

Je wil je camper verkopen, maar hebt geen zin in allerlei bezichtigingen, tijdrovende afspraken en eeuwig wachten op het juiste bod. Bied ons je camper aan en wij geven een eerlijke en goede prijs. Meld nu je camper aan.

Je camper verkopen vanuit Leiden

Wil je je camper verkopen maar kijk je een beetje op tegen de dingen die daar bij komen kijken? Wij kunnen je helpen om gemakkelijk je camper te verkopen vanuit Leiden! Zo hoef jij je niet bezig te houden met bezichtigingen, proefritjes en onderhandelingen over de prijs. 

Hoe werkt het camper verkopen vanuit Leiden?

In drie stappen kun je via Contantgeldvoorjecamper.nl je camper verkopen vanuit Leiden.

De stappen zijn als volgt:

  1. Vul alle gegevens in op deze pagina. De gegevens die je in moet vullen zijn bijvoorbeeld het merk, het type en de kilometerstand. Voeg ook wat foto’s toe, zodat we de camper goed kunnen bekijken.
  2. Binnen een dag doen wij een passend bod voor je camper. Als je het eens bent met het bod, dan maken we een afspraak om de camper te komen bekijken. Als de camper overeenkomt met de foto’s en zowel wij als jij blij bent met de overeenkomst, dan maken we de koop rond.
  3. De betaling doen we contant of via een telefonische overboeking. We kunnen de camper direct meenemen of ophalen op een andere afgesproken dag. We proberen altijd binnen vijf dagen de camper op te halen en de betaling te doen.

Snel, gemakkelijk én zekerheid van je geld

Via contantgeldvoorjecamper.nl kun je dus snel, gemakkelijk en met zekerheid je camper verkopen en dat ook nog tegen een eerlijke prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen we goed inschatten wat de camper waard is. Ook hoef je alleen je camper aan te melden in onze database. Wij nemen de camper van je over en zorgen voor de verdere verkoop.

Mocht je eerst even willen weten met wie je in zee gaat of heb je nog verder vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website. Je kunt ook gerust even bellen.

Alle soorten campers verkopen vanuit Leiden

Of je nu een buscamper of een halfintegraal camper wilt verkopen vanuit Leiden, dat maakt voor ons niet uit. Campers zijn mateloos populair en voor alle soorten vinden we binnen no-time een nieuwe eigenaar. De een zoekt nu eenmaal een compacte camper en de ander juist weer een camper met wat meer ruimte. We bieden voor ieder wat wils!

Contantgeldvoorjecamper.nl - inschrijfformulier

Vul alle gegevens in

Met een paar vragen weten we wat jouw camper waard is. Vul het aanbodformulier zo compleet in. Deel met ons alle details en specificaties van je camper. Vergeet niet om meerdere foto’s mee te sturen.

Contantgeldvoorjecamper.nl - snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Snel en eerlijk bod binnen 1 dag

Omdat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben met de inkoop van alle soorten campers, komen we ook snel bij je terug met een goed bod. Deze waardebepaling is gratis. Vaak is je camper nog meer waard dan je dacht.

Contantgeldvoorjecamper.nl - camper aanbieden

Gratis ophaaldienst en RDW-vrijwaring

Hebben we een overeenstemming, dan komen we snel langs voor een bezichtiging en eventuele koopovereenkomst. Dit is gratis en geldt voor heel Nederland. De overeenkomst geeft de koper de zekerheid van een RDW-vrijwaring, vrijstelling van aansprakelijkheid en bescherming. Dat is wel zo veilig, vertrouwd en snel.

Waarom klanten voor ons kiezen?

Niet aansprakelijk na verkoop van je camper

Blijkt er na de verkoop toch iets te mankeren aan je camper? Wees gerust, contantgeldvoorjecamper.nl lost dit zelf op en stelt jou nooit aansprakelijk. Kijk snel op www.contantgeldvoorjecamper.nl en vul de gegevens van je camper in.  Wij doen graag een goed en eerlijk bod op je camper!

De voordelen van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl

Allereerst is de snelheid waarmee het mogelijk is om je camper te verkopen een groot voordeel. Nadat de camper is aangemeld bij de website krijg je als indiener snel een passend bod op je camper. Als daar akkoord op is gegeven komt er nog dezelfde week een medewerker langs om de camper te bezichtigen. Er wordt geen proefrit gemaakt. Wordt de koop gesloten? Dan wordt de camper binnen vijf dagen opgehaald bij jou opgegeven adres.
Naast de snelheid is dus ook het gemak een groot voordeel. Het is niet nodig om zelf de deur uit te gaan voor de verkoop van de camper (tenzij deze ergens in een stalling staat natuurlijk).

Direct geld voor de camper

Misschien wel het grootste voordeel van de camper verkopen via contantgeldvoorjecamper.nl is dat de verkoper direct geld krijgt voor zijn of haar camper! Alhoewel het verkopen van een camper soms best wel pijnlijk kan zijn, door al die goede herinneringen die je aan uw camper hebt, is de betaling vaak wel een reden om op te fleuren. Zeker als het geld direct op de rekening staat.
En stel je eens voor dat na de koop blijkt dat er toch iets mankeert aan de camper. Is dat een reden om je er druk over te maken? Het antwoord is nee, want  contantgeldvoorjecamper.nl stelt verkopers nooit aansprakelijk.
Overtuigd? Kijk dan snel op contantgeldvoorjecamper.nl hoeveel je camper nog waard is!