fbpx

Camper verkoop Nieuws

Mooie vakantielanden 2021 

camperroutes-vakantielanden

Camperreizen, mooie vakantielanden

Met de huidige coronamaatregelen is het mogelijk om dit jaar weer een mooie vakantie in het buitenland te kunnen beleven. Wij zetten enkele prachtige landen op een rijtje, die je met de camper zou kunnen bezoeken in 2021. Tip: Controleer voordat je op reis gaat de geldende coronaregels in het land dat je wilt bezoeken! 

Duitsland 

Ons buurland is een prachtig land met vele natuurverschillen. Er zijn tal van gebieden die niet bekend zijn bij het grote publiek, maar absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. Een mooie rondrit door Duitsland kan u door prachtige gebieden leiden. Het is ook nog eens een makkelijk land om te bezoeken in de coronatijd, daar je niet door meerdere landen hoeft te reizen om er te komen!  

Denemarken 

Denemarken is een mooi land en ook nog eens relatief dichtbij. De toeristische hotspots zijn de hoofdstad Kopenhagen, Legoland en de kust. Langs deze kust vindt je prachtige stranden omgeven door mooie natuur. Vergeet niet dat je in Denemarken betaalt met de Deense Kroon. In Denemarken kun je geld wisselen bij banken, postkantoren en wisselkantoren. 

Denemarken camperreizen

Kroatië 

Kroatië wordt gezien als een van de mooiste vakantielanden voor 2021. Het is een prachtig land en ligt eigenlijk niet eens zo heel ver weg. Een absolute aanrader is het bezoeken van de Plitvice meren. De prachtige Kroatische kust, met enkele mooie steden, is ook zeker de moeite waard. Zo is er voor een ieder wat wils. 

België 

Ons buurland België is lekker dichtbij, maar toch heel anders dan Nederland. Met veel verschillende natuurgebieden en steden valt er ontzettend veel te ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk wandelen of fietsen in de Belgische Ardennen. Ook bij een bezoek aan België is het natuurlijk een voordeel dat je niet door meerdere landen hoeft te reizen. Let op: het bezit van een brandblusser is verplicht wanneer je in België bent! 

Nederland 

In Nederland kun je natuurlijk ook een prachtige vakantie beleven. Het voordeel is dat je niet door andere landen hoeft te reizen. Of je de deltawerken in Zeeland wilt bekijken, of lekker wilt fietsen op de Veluwe, er zijn genoeg verschillen in de Nederlandse natuur. 

Camper verkopen 

Wil je niet meer op reis, of heb je een andere camper op het oog? Verkoop je camper. Wij kopen je camper graag. Biedt je camper aan via het formulier op onze website en zie binnen 24 uur een bod voor je boot tegemoet.