fbpx

Camper verkoop Nieuws

Zelf je camper verkopen

Zelf je camper verkopen

Zelf je camper verkopen

Aan het einde van het kampeerseizoen maak je de balans op. Heb je voldoende gebruik gemaakt van je camper? Heb je veel plezier gehad van het kamperen met je camper? Ga je jouw camper weer een winter lang in de camperstalling neerzetten, omdat je hem volgend jaar weer wilt gebruiken? Of ben je er klaar mee, gebruik je hem niet meer (genoeg) of is het simpelweg tijd voor wat anders? Dan is het tijd om afscheid te nemen van je camper en om zelf je camper te verkopen. 

Waarom je camper verkopen?

Waarom zou je van je camper af willen? Als je tot de conclusie komt dat je je camper toch niet zo vaak hebt gebruikt als je van tevoren dacht, waardoor het je meer gekost heeft dan dat je camper je oplevert, kun je ervoor kiezen om je camper in te ruilen. Maar ook omdat de stalling van je camper een probleem is, omdat je camper te klein geworden is, omdat je verknocht bent geraakt aan een ver oord dat je niet met je camper kunt gebruiken of omdat je gewoon wel wat extra geld kunt gebruiken. Er zijn talloze redenen om je camper te verkopen. Gelukkig is het mogelijk om je camper snel en voor een goede prijs van de hand te doen. Hoe je dat doet? Wij leggen het je uit!

Jouw camper zelf te koop aanbieden

Heb je de knoop doorgehakt en heb je besloten om jouw camper zelf te verkopen? Als je zelf jouw camper wilt verkopen, komt hier heel wat bij kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het voorbereiden van jouw camper op de verkoop? Het is belangrijk om je camper in perfecte verkoopconditie te krijgen, als je er het maximale uit wilt halen. Dit betekent dat je de camper goed moet reinigen, defecten moet (laten) repareren en dat je goede foto’s maakt van je camper, zodat potentiële kopers weten wat ze kunnen verwachten. 

Camper verkopen marktplaats

Heb je alle voorbereidingen getroffen voor de verkoop? Dan is het tijd om je camper te verkopen op Marktplaats, of een andere verkoopsite. Wees creatief, zorg voor een mooie en duidelijke advertentie en voeg voldoende informatie toe. Op die manier voorkom je dat geïnteresseerden je veel vragen stellen die gemakkelijk te beantwoorden zijn. Beschouw je advertentie als het uithangbord van jouw camper. Kies je ervoor om je camper te verkopen via Marktplaats? Dan zul je ook bezichtigingen moeten plannen met potentiële kopers. Het kan spannend zijn om potentiële kopers achter het stuur te laten van jouw geliefde camper, daarom is het fijn om zelf in de bijrijdersstoel te zitten. Sluiten jullie een overeenkomst? Zorg dan dat je het geld ontvangen hebt voordat je de camper hebt overgezet op naam van de koper.

Snel van jouw camper af

Zelf je camper verkopen klinkt als veel gedoe. Gelukkig is het ook goed mogelijk om snel van jouw camper af te komen! Door jouw camper aan te bieden aan een opkoper in plaats van hem zelf te verkopen via Marktplaats, kun je snel jouw camper verkopen voor een goede prijs. Daarnaast is het verkopen van jouw camper aan een partij als ContantGeldVoorJeCamper.nl veilig: je hoeft je geen zorgen te maken over bezichtigingen met louche types. Je kunt al binnen 1 minuut jouw camper aanbieden in onze database, waarna je binnen een etmaal een goed en eerlijk bod van ons ontvangt. Daarnaast bieden we een gratis ophaaldienst op dag naar keuze, geldig door heel Nederland. Daarnaast geeft het sluiten van een overeenkomst met ons de zekerheid van een RDW-vrijwaring, vrijstelling van aansprakelijkheid en bescherming. Dat is wel zo veilig en vertrouwd. Sneller van je camper af raken kan bijna niet!